Bomen in Container

We kunnen u een groot deel van ons assortiment vorm- en meerstammige bomen in container aanbieden. Het voordeel van de containerbomen is dat ze heel het jaar rond geplant kunnen worden. Men hoeft dus niet te wachten tot de bladeren van de bomen gevallen zijn, wat de mogelijkheid biedt een project direct af te werken. De bomen worden gepot in 90, 130 of 230 liter containers en zijn op het moment van levering aan de klant volledig doorworsteld.

Bomen met Kokoskluit

In opdracht van een aantal klanten preparen we in het seizoen de kluiten van de bomen met een kokoskluit. In plaatst van de jute, wat afbreekt in korte tijd, wordt de kluit met een kokoslap ingepakt. Deze breekt niet zo snel af en de wortels van de bomen wortelen gestaag verder in de kokoskluit. Het voordeel van de kokoskluit is dat het plantseizoen verlengd kan worden in de maanden mei, juni en juli. De meerprijs van een kokoskluit is gering.
Indien u de kokoskluitverpakking verkiest, verzoeken wij u wel ons daarvan op de hoogte te brengen, bij voorkeur voor of tijdens het rooiseizoen.