Vormboomkwekerij Ruud van den Berk is een innovatief en vooruitstrevend bedrijf. Wij zijn sinds de bedrijfsstart gevestigd in het Brabantse Sint-Oedenrode. Onze kwekerij beslaat 25 hectare met een breed assortiment vorm- en leibomen, meerstammigen en andere karakteristieke bomen.

Het boomkwekerijbedrijf werd opgericht in 1998. Ruud, zoon van een veehouder, begon de kwekerij op een klein stukje grond van het familiebedrijf.

Momenteel is de dagelijkse leiding in handen van Ruud en zijn vrouw Monique. Ruud stuurt de kwekerij aan en is verantwoordelijk voor de in-en verkoop. Monique neemt de taken van de facturatie en de totale administratie op zich. We hebben een team van in totaal 7 personen die dagelijks werkzaam zijn op de kwekerij.

Met dit team zorgen we voor een mooi eindproduct waarbij de kwaliteit voorop staat. Dit klinkt misschien vanzelfsprekend, maar een goed kwaliteitsproduct komt zeker niet zomaar uit de lucht vallen. Om een hoog kwaliteitsniveau te behouden en te kunnen garanderen wordt er al in een vroeg stadium aan gewerkt.

De goede sfeer op de werkvloer draagt bij aan een hoog niveau van klanttevredenheid. We verwijzen u daarom graag naar de pagina Onze toewijding om kennis te maken met onze werkwijze.

Wij zijn u graag van dienst voor het invullen van en meedenken over uw persoonlijke groenprojecten en plannen van bijbehorend transport.

Bij deze bent u van harte uitgenodigd voor een bezoek aan onze kwekerij. Graag even tijdig bellen voor een afspraak.

Met vriendelijke groet,

Monique van den Berk

Monique van den Berk

Administratie en facturatie

monique@ruudvandenberk.nl

Ruud van den Berk

Ruud van den Berk

In- en verkoop, Leiding kwekerij

ruud@ruudvandenberk.nl