Mogen wij meedenken over uw
persoonlijke groenprojecten en transport?

Over ons

Vormboomkwekerij Ruud van den Berk is een innovatief en vooruitstrevend bedrijf. Wij zijn sinds de bedrijfsstart gevestigd in het Brabantse Sint-Oedenrode. Onze kwekerij beslaat ca. 30 hectare met een breed assortiment vorm- en leibomen, meerstammigen en andere karakteristieke bomen.

Het boomkwekerijbedrijf werd opgericht in 1998. Ruud, zoon van een veehouder, begon de kwekerij op een klein stukje grond van het familiebedrijf. Dankzij de goede bodemgesteldheid in dit gedeelte van midden-Brabant is een optimale groei van de bomen gewaarborgd.

Momenteel is de dagelijkse leiding in handen van Ruud en zijn vrouw Monique. Ruud stuurt de kwekerij aan en is verantwoordelijk voor de in- en verkoop. Monique neemt de taken van de facturatie en de totale administratie op zich. Sinds januari 2018 is ons team op kantoor versterkt met Saskia de Wit. Zij ondersteunt de verkoop. Ook het buitenteam is onlangs gegroeid. We zijn nu in totaal met 11 personen.

Kwaliteit

Met dit team zorgen we voor een mooi eindproduct waarbij de kwaliteit voorop staat. Dit klinkt misschien vanzelfsprekend, maar een goed kwaliteitsproduct komt niet zomaar uit de lucht vallen. Om een hoog kwaliteitsniveau te behouden en te kunnen garanderen wordt daar al in een vroeg stadium aan gewerkt.

Wij zijn u graag van dienst voor het invullen van en meedenken over uw persoonlijke groenprojecten en het plannen van bijbehorend transport.

Bij deze bent u van harte uitgenodigd voor een bezoek aan onze kwekerij. Vooraf graag even een afspraak maken.

Waarom Ruud van den Berk?

Bij ons kiest u voor kwaliteit. Wij, als Brabantse vormboomkwekerij, leveren hoogwaardige kwaliteit bomen met een uitstekend wortelgestel. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor zowel kleine als grote afname. Ook zorgen wij ervoor dat bij het kweken het milieu centraal staat. Ruud van den Berk gaat bij haar bomen zeer milieuvriendelijk te werk door ziektes en plagen zeer specifiek aan te pakken. Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit bomen onder de beste omstandigheden!

Onze mensen

Administratie & facturatie

Monique van den Berk

In- en verkoop, Leiding kwekerij

Ruud van den Berk

Ondersteuning verkoop

Saskia de Wit

Bij Ruud van den Berk vindt u ongetwijfeld uw ideale vormboom.Contact opnemen