Bomen voor zomerlevering / bomen in container

Bomen in container, airpot en plantzak

We kunnen u een groot deel van ons assortiment vorm- en meerstammige bomen in container, airpot en plantzak aanbieden. Het voordeel van deze container-, airpot- en plantzakbomen is dat ze heel het jaar rond geplant kunnen worden. Men hoeft dus niet te wachten tot de bladeren van de bomen gevallen zijn, wat de mogelijkheid biedt een project in zijn geheel direct af te ronden. De bomen worden gepot in containers, airpot of plantzak en zijn op het moment van levering aan de klant volledig doorworteld.

Bomen met kokoskluit

In opdracht kunnen we ook in het seizoen de kluiten van de bomen prepareren met een kokoskluit. In plaatst van de jute, wat afbreekt in korte tijd, wordt de kluit met een kokoslap ingepakt. Deze breekt niet zo snel af en de wortels van de bomen wortelen gestaag verder in de kokoskluit. Het voordeel van de kokoskluit is dat het plantseizoen verlengd kan worden tot in de maanden mei, juni en juli. De meerprijs van een kokoskluit is gering.

Indien u de kokoskluitverpakking verkiest, verzoeken wij u wel ons daarvan op de hoogte te brengen, bij voorkeur voor of tijdens het rooiseizoen.